Foto: Clive Mason/Getty Images

Foto: Clive Mason/Getty Images

Ifølge det amerikanske nyhedsmedie, Fox Sports, har Chelsea efter sigende tilbudt den spanske klub, Atletico Madrid, et tilbud om, at bytte spillere i en stor handel. Der skal ifølge mediet være tale om en byttehandel mellem Diego Costa og Jackson Martinez.

Atletico Madrids træner, Diego Simeone, desperat efter at bringe den spanske angriber tilbage til sin gamle klub før transfervinduet lukker i.

Costa har genfundet sin form under den nye midlertidige Chelsea-træner, Guus Hiddink, og har scoret fire mål i de seneste fem kampe.

Martinez skiftede til Atletico fra Porto i sommers for 25 millioner pund, cirka 250 millioner danske kroner. Men han har endnu ikke formået at imponere træner Simeone.

Den colombianske landsholdsspiller har kun scoret to gange i 15 La Liga-kampe.

Kilder tæt på den spanske klub menes at vide, at Chelsea-angriber, Diego Costa, er i konstant kontakt med sine tidligere holdkammerater i den spanske hovedstadsklub.

Atletico har fået sat deres transferkarantæne i bero, da man i går appellerede til FIFA.

Simeone er varm på Costa, og vil gøre alt for at sikre sig ham i dette vindue, men hvis det ikke sker, så vil træneren ifølge Fox Sports lave endnu et bud til sommer.

Chelsea vender tilbage i aktion mod MK Dons i morgen søndag.

Læs også: Chelsea og Liverpool har jagtet ham – Nu afslører han, hvor han vil hen