. (Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Ifølge medier Corriere dello Sport, vil United bruge Mata som et forhandlingsobjekt, så det kan hente Inter stjerne midtbanespiller, Joao Maria.
Det rygtes dog, at Inter Milan under ingen omstændigheder er interesseret i Mata som spiller – i stedet vil de gå efter at få Uniteds anden kreative offensivprofil Henrikh Mkhitaryan til at være en del af aftale i stedet. 

Inter føler eftersigende ikke, at Mario lige nu lever op til den pris de betalte for ham sidste sommer – hele 350 millioner blev det til i sommers til Sporting. Derfor vil de have dækket udgifterne…måske med en låneaftale og senere købsoption som mulighed i fremtiden.

I

United kommer dog til at møde stor modstand fra andre klubber. Specielt PSG har holdt øje med portugiseren, der skal erstatte den dårligtpræsterende Jaiver Pastore i den franske hovedstad.

Potugiseren har indtil videre spillere 11 kampe i Serie A, hvor han har lavevt tre assists. Det betyder, at efter 15 kampe ligger Inter faktisk nummer et i den bedste italienske række.