Efter sigende er brasilianske Neymar Jr. ikke glad i den franske storklub, Paris Saint Germain, og han fortryder angiveligt, at han i sommers valgte at forlade FC Barcelona.

 (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Græsset er ikke altid grønnere på den anden side, og nogle gange er det bedre at blive, hvor man er. Det er en kendsgerning, der nu også er gået op for den brasilianske fodboldstjerne, Neymar Jr.

Ifølge det spanske medie, Mundo Deportivo, fortæller flere kilder, der er tæt på brasilianeren, at han fortryder sit milliard-skifte, og at han forlod FC Barcelona til fordel for Paris Saint Germain.

Læs også: Avis: Liverpool vil hente brasilianer

Han har efter sigende store problemer med at tilpasse sig i den franske hovedstad – og kan angiveligt ikke finde sig til rette i de franske omgivelser. Derudover er der også forlydender om, at han skulle savne sine holdkammerater i den spanske storklub, herunder især Lionel Messi og Luis Suarez, der begge to kommer fra Sydamerika, ligesom Neymar Jr. selv.

Læs også: Det sker der, når du tilbyder Cristiano Ronaldo en ugentlig løn på 10 kroner i FIFA 18

Neymar Jr. har været igennem en noget tumult start i Paris Saint Germain. For selv om det er gået meget godt inde på selve banen, hvor han har scoret 7 mål i 8 kampe, så har der været flere alvorlige konflikter uden for banen, hvor han blandt andet er kommet i konflikt med sin med-angriber, Edinson Cavani.

Den franske storklubs cheftræner, den spanske Unai Emery, har brasilianeren dog heller ikke det bedste forhold til. Dette er med til at sætte endnu mere spørgsmålstegn ved Neymars fremtid i den franske hovedstad.

Faktisk er savnet til FC Barcelona så stort, at han i weekenden var forbi den spanske storklub, hvor han hilste på sine tidligere holdkammerater. Opholdet kan du læse meget mere om her.

Læs også: Liste: De 50 bedste klubber i verden – Daniel Høegh har spillet for nummer 30