Arsenals midtbanespiller, Mesut Özil, fortæller, at han ikke længere vil spille international fodbold for Tyskland.

Mesut Özil Tyskland

KAZAN, RUSSIA – JUNE 27: Mesut Oezil of Germany stands dejected following the 2018 FIFA World Cup Russia group F match between Korea Republic and Germany at Kazan Arena on June 27, 2018 in Kazan, Russia. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

I en længere pressemeddelelse, fortæller den 29-årige Arsenal-spiller, at den behandling, han har modtaget af det tyske fodboldforbund (DFB) har gjort, at han ikke længere vil bære den tyske landsholdstrøje.

Han påstår også, at han har fået meget af skylden for Tysklands skuffelse ved VM.

Kritik for foto med den tyrkiske præsident

I maj måned blev Özil gevaldigt kritiseret. Grunden til det var, at han blev fotograferet sammen med den tyrkiske præsident, Recep Tayyip Erdogan. Det skete ved en begivenhed i den engelske hovedstad, London.

Arsenal-spilleren deltog i begivenhed sammen med Ilkay Gündogan, som ligeledes er tysk landsholdsspiller. Både Özil og Manchester Citys Gündogan er af tyrkisk afstamning.

I forbindelse med fotografierne i maj måned fortalte Özil dengang, at han og hans familie havde modtaget hademails, trusler på telefonen og ubehagelige kommentarer på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Zlatan: Jeg kunne være blevet præsident i USA