Den kommende Manchester City-træner, Pep Guardiola, holder bolden under en kamp mod Arsenal på Emirates Stadium. Spanieren har skrevet under på en treårig kontrakt med Manchester City.  Foto: REUTERS/Dylan Martinez

Den kommende Manchester City-træner, Pep Guardiola, holder bolden under en kamp mod Arsenal på Emirates Stadium. Spanieren har skrevet under på en treårig kontrakt med Manchester City.
Foto: REUTERS/Dylan Martinez

Yaya Touré er blevet udeladt af Manchester Citys Champions League-trup til dette års gruppespil, og han ligner den næste store spiller på vej ud af Manchester City.

Samir Nasri, Joe Hart, Eliquim Mangala og Wilfried Bony var nogle af de spillere, der blev sendt ud på lån hos Manchester City, da de ikke var blandt Pep Guardiolas favoritter.

Transfervinduet er nu lukket, og Yaya Touré ville nok ønske, at han også kom afsted nu her. Der har ikke været meget spilletid til ham i sæsonstarten, og han er heller ikke med i Manchester Citys Champions League-trup, der skal deltage i Champions Leagues gruppespil. Det kan godt blive et efterår uden megen spilletid for Yaya Touré.

Pep Guardiola var ellers ude og udtale, at han var yderst tilfreds med Yaya Tourés træningsindsats inden den første kamp mod Steaua Bukarest i Champions League playoffs.

– Yaya træner fantastisk, men jeg var ikke sikker på, at han ville komme til at spille, så jeg foretrak, at han blev i Manchester, sagde Pep Guardiola ifølge Sky Sports.

Yaya Tourés agent har været i pressen, hvor han har fortalt, at han håber hans klient stadigvæk har en chance i Manchester City og hos Pep Guardiola.

– Pep er den bedste manager i verden, og jeg håber bare, at han giver Yaya chancen for at vise, at han stadig er god nok til City. Yaya er en topprofessionel spiller, og han gør sit arbejde. Cityfans ved, at han vil gøre sit bedste, sagde Dmitri Seluk til Sky Sports News.