Antonio Conte fortæller til Express, at Chelsea-spillerne lytter til det han fortæller. Samtidig understreger Conte, at man som træner ikke kan kommandere, med spillerne. 

Af Lasse D. Drescher

Express fortæller at Chelsea-træneren Antonio Conte, har fortalt sine spillere, at de skal undgå at holde kæmpe julefester, og fokusere på at få alle de sejre hjem, som de kan i løbet af vinter-programmet.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Vinder Chelsea i aften mod Sunderland, så er det London-klubbens 10. Premier League-sejr i træk. Conte vil derfor ikke have, at spillerne bliver distraheret. Chelsea skal til at spille fem kampe, i løbet af 22 dage og det bliver hårdt, men Conte tror at Chelsea kommer stærkt ind i det nye år.

Antonio Conte udtaler følgende:

“Hvis jeg skal være ærlig, foretrækker jeg at de bliver hjemme, og fejrer jul med familien. Vi forbereder os til det hårde program, og derfor mener jeg at spillerne skal tilbringe den tid de har derhjemme, sammen med familien og under helt trygge og stille omgivelser.

Jeg tror at spillerne vil lytte til meget af det her, jeg fortæller. Men en træner har ikke lov til, og de kan ikke kommandere med spillerne. Jeg kan ikke sige, du skal blive hjemme, og du må ikke gå derhen. Det har jeg ingen bestemmelse over.”

Læs også: Mourinho: Jeg lytter altid til mine spillere