Chelsea-træneren Antonio Conte, mener at det er for tidligt at man begynder, at kalde Chelsea for engelske mestre. Dog understreger Conte også, at Chelsea er godt spillende, og at de formentlig kommer stærkt igennem vinter-programmet.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea-træneren Antonio Conte fortæller til Fourfourtwo, at han ikke havde forventet, at Chelsea ville være så gode, da han ankom efter EM-slutrunden i Frankrig.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Antonio Conte og Chelsea-mandskabet ligger på nuværende tidspunkt, på førstepladsen i Premier League. Chelsea har efter den snævre 1-0 sejr over West Bromwich, vundet ni Premier League-kampe i træk.

Antonio Conte udtaler følgende til Fourfourtwo:

“Vi har vundet ni kampe i træk, og det er fantastisk. Jeg er virkelig glad, og stolt over holdets præstation. Men det stadig vigtig at huske, at for fem måneders tid siden, var der ingen der troede Chelsea kunne blive mestre.

Fordi vi har spillet så godt, indtil videre i sæsonen. Tror mange at vi kan blive mestre, og det forstår jeg ikke. Jeg synes man skal vente med at sige hvem, man tror der vinder. Der er mange kampe i ligaen, og meget kan nå at ændre sig.

Jeg håber og tror, på at vi kan komme godt og solidt igennem det hårde vinter-program. Vi er klar, til mange kampe, på få dage. Vi har fysikken med os, og vi er godt spillende.”

Læs også: Henry: Historikken bør gøre os stærkere