Af Anders Lang Jensen

Ifølge The Sun har Chelsea taget det første skridt i jagten på den schweiziske back Ricardo Rodriguez. Spilleren fra Wolfsburg har længe været rygtet til større klubber. Arsenal er også inde i billedet.

MUNICH, GERMANY - AUGUST 22:  Ricardo Rodriguez of Wolfsburg looks on during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and VfL Wolfsburg at Allianz Arena on August 22, 2014 in Munich, Germany.  (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Et januarskifte til Stamford Bridge og Antonio Contes mandskab, der buldrer videre i Premier League, og ligner et kommende mesterhold, må være drømmescenariet for venstrebacken Rodriguez. Det hele kan ende med at blive en realitet, da der er stor interesse i den teknisk stærke forsvarsspiller både fra Chelsea og rivalerne fra Arsenal.

Conte vil have ny venstreback til at kæmpe med Marcos Alonso om pladsen i det nye 5-mandsforsvar, der har imponeret mange i den engelske Premier League. Et bud på £21m fra Chelsea bliver sendt af sted mod Tyskland her i januars transfervindue.

The gunners vil forstærke sig på netop back-positionen, da man ønsker andre muligheder end Gibbs og Monreal, som er de to kræfter på netop denne plads. En ny kamp mellem de to storklub ligger lige rundt om hjørnet.