Cristiano Ronaldo ønsker ikke at Real Madrid bruger mange penge, på spillere som Harry Kane og Neymar. Der bør istedet fokuseres på at forstærke forsvaret og målmandsposten, ifølge den portugisiske stjerne.

Af Lasse D. Drescher

Real Madrid skal ifølge engelsk medie ud og forstærke sig, i løbet af sommerens transfervindue. Den spanske storklub er på nuværende tidspunkt 19 point bag FC Barcelona, i den spanske La Liga-tabel.

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images,)

Den spanske storklub skal derfor formentlig ud og forstærke sig. Der er fire spillere som den portugisiske stjerne Cristiano Ronaldo ønsker, at se hos Real Madrid. De fire spillere befinder sig allerede i den forsvarende del af banen.

Spillerne er Manchester United-målmanden David De Gea, Bayern München-backen David Alaba. De to sidste er så AC Milan-stjernen Leonardo Bonucci, og den sidste er PSG-forsvarsspilleren Marquinhos.

Cristiano Ronaldo har ifølge TeamTalk afsløret at han er imod rygterne, med at Real Madrid jagter Harry Kane og Neymar. Den erfarne portugiser foretrækker nemlig at Real Madrid bruger penge, på at forstærke forsvaret frem for offensiven.

Ronaldo foretrækker samtidig at der bliver hentet yngre talenter til klubben, som PSG-spilleren Goncalo Guedes. Frem for at man bruger absurd mange penge, på at hente en af de bedste spillere på nuværende tidpsunkt til offensiven.

Lytter de til Cristiano Ronaldo hos Real Madrid?

Spørgsmålet er så om Real Madrid og Florentino Perez lytter til portugiseren, eller om de stadig går ud og investerer mange penge i offensive forstærkninger til sommer.

Mediet skriver samtidig at det også kan være fordi at den nu 32-årige Cristiano Ronaldo, måske ikke vil miste sin plads til en profil som brasilianeren Neymar. Men det er blot en tanke som de har luftet hos det engelske medie, så intet tyder på at det er sandheden.

Læs også: Kanes vilde ultimatum til Real Madrid: Skil jer af med disse tre personer!