Manchester United og ditto City må siges ikke at have haft verdens mest memorable sæson i år. I øjeblikket ligger på den røde del af byen på femtepladsen med 63 point, og den blå del med en anelse mere; 64 point og på fjerdepladsen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Nu er sæsonen så lige blevet endnu værre for én af de to Manchester-klubber, idet en af deres helt store stjerne netop er dømt ude til det kommende Manchester derby mellem de to klubber.

Ifølge goal.com  er det verdens dyreste fodboldspiller Paul Pogba, der ikke er klar til at spille morgendagens kamp mod ærkerivalerne fra samme by. Det bekræfter Uniteds manager Jose Mourinho.

Den franske landsholdsspiller blev taget ud i slutningen af “De røde Djævles” 2-0 sejr over Burnley i søndags. Mourinho slår fast på dagens pressemøde, at han endnu ikke er helt klar over skadens omfang. Om det er en muskelskade eller der er grund til alvorlige bekymring vides ikke endnu.

På den måde har Mourinho også valgt at sløre, hvilken skade Pogba helt præcist døjer med. Mourinho har blot afsløret, at Pogba ikke vil være at finde i klubbens trup i morgen.

Da portugiseren blev spurgt om skadessittuationen omkring Ander Herrera og Paul Pogba svarede han: “Paul er ikke klar og vil ikke spille. Ander derimod er klar og vil formentlig starte inde på i morgen…” 

Han tilføjede også, at Antonio Valencia også vil være at finde i truppen i morgen, efter han blev hvilet i weekendens kamp mod Burnley. Han konstaterede desuden, at begge midterforsvarere Chris Smalling og Phil Jones desværre stadig er ude.

paul pogba løn

 

“Vi tager af sted med det vi har, og vi vil kæmpe med det vi har. Jeg stoler på drengene. Vi er fightere og vi tager af sted med oprejst pande.” slog Mourinho fast på selvsamme pressemøde.

Nyheden er endnu en dårlig nyhed for Mourinho og co. eftersom det tidligere kom ud, at Zlatan ikke vil spille fodbold mere i dette kalender år. Ligeledes meldes Marcos Rojo også ude med knæproblemer.