Det er en noget decimeret trup, F.C. København mandag har udtaget forud for aftenens kamp mod bundproppen fra FC Helsingør.

Det bliver enten Kim Christensen eller Lászlo Köteles, som kommer til at vogte buret for F.C. København i aften. (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Hovedstadsklubben må nemlig se bort fra deres to målmænd, Robin Olsen og Stephan Andersen. Begge målmænd er skadede, den ene noget værre end den anden. Robin Olsen skal nemlig opereres i sin skulder, efter han landede på den i en kamp ude mod Hobro IK.

Oprindeligt blev den rutinerede ungarske målmand, László Köteles, bragt ind som reservemålmand for den nye førstemålmand, Stephan Andersen.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Men da den tidligere Brøndby-målmand også er løbet ind i en skade, betyder det, at László Köteles allerede kan få sin debut i aften mod FC Helsingør.

F.C. København skriver nemlig på deres hjemmeside, at det bliver enten ham eller den 38-årige Kim Christensen, som kommer til at vogte buret i aftenens kamp.

LÆS OGSÅ: Liverpool er nået til enighed med stjernespiller – pris: 700.000.000 kroner

Kim Christensen har ikke spillet en betydningsfuld kamp siden 2014, hvor han agerede førstemålmand i en pokalkamp mod Greve.

Det er dog ikke kun på målmandsposten, FCK er ramt. Nicolaj Thomsen er ude med en mindre forstrækning. Derudover er Aboubakar Keita også skadet.

I alt 18 spillere er udtaget til københavnernes trup.

Truppen:

3 Pierre Bengtsson
6 William Kvist
7 Viktor Fischer
9 Federico Santander
10 Carlos Zeca
16 Ján Greguš
18 Mads Roerslev
19 Denis Vavro
20 Nicolai Boilesen
21 László Köteles
22 Peter Ankersen
23 Jonas Wind
26 Carlo Holse
27 Michael Lüftner
28 Pieros Sotiriou
29 Robert Skov
33 Rasmus Falk
41 Kim Christensen

De forsvarende danske mestre fra F.C. København er i øjeblikket placeret på en noget skuffende fjerdeplads i Alka Superligaen.

Holdet har dog været inde i en god stime på det seneste, som de skal forsøge at fortsætte mandag aften klokken 19.00 hjemme mod FC Helsingør.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne har 12 måneder tilbage af sin kontrakt: Nu står Liverpool klar med et tilbud, som ingen andre kan matche