Liverpool møder onsdag Bayern München i Tyskland i returopgøret i Champions Leagues ottendedelsfinale.

Naby Keita Liverpool
Naby Keita er ikke rejst med resten af Liverpool-truppen til München. Foto: Francesco Pecoraro/Getty Images

Manchester United og Tottenham er allerede gået videre til kvartfinalerne, mens der i skrivende stund står 1-0 til Manchester City mod Schalke 04. The Citizens har dog et lille forspring, da de hentede en 3-2-sejr i første opgør.

Skal man tro på forventningerne før kampene går i gang, så er i hvert fald Manchester City videre til kvartfinalen, når denne uge er omme.

Liverpool er dog på en noget sværere mission i det sydlige Tyskland. Skulle det lykkes Mohamed Salah og company at gå videre, så vil det kræve hårdt arbejde. Et avancement vil betyde, at i alt fire ud af fire engelske hold avancerer til Champions League-kvartfinalerne.

Det første opgør på Anfield endte 0-0, og dermed er The Reds pisket til at gå efter sejren.

De svære udekampe

Udebanekampe i Europa er dog ikke noget, som får Jürgen Klopp til at slikke sig om munden. Hans mandskab har nemlig utrolig svært ved at vinde på fremmede græstæpper.

Således tabte Liverpool tre ud af tre udekampe i Champions League-gruppespillet i denne sæson.

Der er dermed på forhånd ikke alt for gode kort på hånden for Liverpool. Og nu må sympatisører af klubben tage sig til hovedet endnu engang.

En af sommerens helt store indkøb, Naby Keita, er nemlig ikke rejst med til München på grund af et mindre skadesproblem.

Der er trods alt dog også noget at glæde sig over i Liverpool-lejren. Trent Alexander-Arnold står nemlig atter til rådighed.

Højrebacken måtte forlade banen i store smerter, da han i weekendens kamp mod Burnley blev udskiftet.

Midtstopperen, Dejan Lovren, kan også spille en rolle i onsdagens opgør, men det er nok tvivlsomt, at han spiller alle 90 minutter. Det mener den troværdige, engelske journalist, Ben Dinnery.