Det er sommer. Transfermarkedet er åbent. Det betyder, at klubberne lige nu er i fuld gang med at forbedre deres trupper frem mod næste sæson, der går i gang efter sommerferien. I håbet om at gøre det bedre end sidste sæson resultatmæssigt forsøger klubberne at hente så mange nye og bedre spillere som muligt. Og det kan også betyde, at man bliver nødt til at sælge en spiller – for at få flere penge eller få plads til en anden i truppen.

Det er lige nu det som Manchester United har gang i. De skulle nemlig være tæt på at sælge en spiller. Det handler om Daley Blind. Den hollandske fodboldspiller skulle ifølge flere medier være på det væk fra Old Trafford. Medierne er Goal.com og The Telegraph. De har begge skrevet det i dagens avis.

Prisen er til at klare

Blind: Det er fedt at være med i opspillet”

Prisen for Daley Blind skulle ifølge disse medier ligge på 21 millioner euro. Det svarer til cirka 155 millioner  danske kroner. Faktisk så er prisen kun på 120 millioner kroner. Resten af pengene får Manchester United afhængigt af Blind form, når han skifter klub. Klubben, der vil forstærke sig selv er Ajax. Klubben fra den bedste hollandske række vil altså måske komme til at skulle af med 155 millioner danske kroner.

 (Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Såfremt Daley Blind skifter til Ajax, så vil det være en tilbagevenden til hans barndomsklub. I 2008 blev han rykket op på førsteholdet og efter seks år der og mere end 100 kampe skiftede han i sommeren 2014 til Manchester United. Hos The Red Devils, som United også kaldes har han dog aldrig nydt den store succes. Så i jagten på regelmæssig spilletid vender han snuden hjemad.

Han har ellers været en habil forsvarsspiller for United, der både har brugt ham i midterforsvaret, på backen og som defensiv midtbanespiller.