Den brasilianske højreback tog initiativ til at bringe harmoni tilbage i Paris Saint Germains trup og for at få gjort op med utilfredsheden i truppen.

(Photo by Duane Burleson/Getty Images)

Dani Alves inviterede kolleger og holdets stab hjem til middag onsdag aften i et forsøg på at nedkøle spændinger, som har figureret i klubben på det seneste. Især efter episoden mellem Neymar og Cavani. Den franske presse har afsløret, at holdet sammen spiste på en central restaurant i Paris, i en afslappende og rolig atmosfære.

Både Le Parisien og L’Equipe har afsløret, at direktør i klubben, Antero Henrique, har givet spillerne mundkurv på, og kun træner Unai Emery må udtale sig på en pressekonference arrangeret senere på ugen.

Både Neymar og Cavani sloges flere gange om bolden i forbindelse med et frispark og et straffespark under kampen mod Lyon. Dani Alves var også en del af diskussionen, da han tog bolden fra Cavani og sendte den tilbage til sin landsmand, Neymar.

Diego Forlan var også ude med hård kritik af Dani Alves på grund af brasilianerens aktioner i forbindelse med søndagens kamp.

-Hvad der ikke giver mening, er, at Dani Alves opfører sig som om, at han var under tøflen af Neymar. Jeg bliver vred, og bliver nødt til at bakke op om ’Edi’ i denne sag. Han ankommer som den dyreste signing i historien, men man er nødt til at have respekt for Cavani, når man spiller i PSG. Neymar ville aldrig have gjort dette mod Messi, fortalte Forlan til Radio Sport 890 i Uruguay.