Det danske fodboldlandshold var i hopla denne fredag aften, da man udraderede Polen med en 4-0 sejr hjemme i Parken. Det var vitale tre point i forhold til kvalifikationen til Verdensmesterskaberne i Rusland i 2018. 

HELSINGOR, DENMARK – AUGUST 29: William Kvist in action during the Denmark training session at Helsingor Stadion on August 29, 2017 in Helsingor, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Mange spillere modtager ros på de sociale medier, men der er særligt én spiller, de danske fodboldfans gerne så langt væk fra det danske landshold.

Der er tale om den nuværende FCK-spiller William Kvist, som modtager en stor portion kritik af de danske fodboldfans.

Det var især FCK-spillerens elendige første halvleg, der vækker harme hos fodboldfansene, der efterlyser andre spillere til denne vigtige position.

Du kan se nogle af de udvalgte tweets herunder.

https://twitter.com/Milan_cpfc/status/903698891882860545?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Ffooty.dk%2Ffooty-fodbold%2F2017%2F09%2F01%2Fdansk-stjerne-svines-til-pa-twitter-han-er-helt-vaek-skift-ham-ud%2F

Som du måske nok kan se er der megen ris til William Kvist, der bestemt ikke imponerede danskerne. Det gjorde til gengæld landsholdsspillere som Christian Eriksen og Thomas Delaney, der var nøglespillerne i 4-0 sejren.

Sidstnævnte scorede målet til 1-0 på et hovedstød, hvor han helt ugeneret kom op og steg til vejrs og dermed bragte sit land foran i en vigtig kamp, der var udset til at være Åge Hareides skæbnekamp.

Tre minutter før pausefløjt syntes Andreas Cornelius også han skulle lege med, da han omsatte en herlig bold fra Christian Eriksen til et mål.

Et kvarter efter pausen, lukkede og slukkede Nicolai Jørgensen med målet til 3-0, da han ubesværet komme sende bolden i nettet, efter en ripost faldt ned til Jørgensens højreben.

Ti minutter før slutfløjt kunne Christian Eriksen så krydre en fantastisk indsats med et drømmemål, der sendte stemningen blandt de 34.000 fremmødte helt i vejret.

Vigtige tre point for Danmark, der nu ligger á point med Montenegro på andenpladsen, mens Polen fører gruppen.