7 – Wesley Sneijder – Galatasaray

Hollandske Sneijder, placerer sig som nummer syv på denne liste. I 2010 vandt han “The Treble” med den italienske klub, Inter, under styre fra ingen ringere end José Mourinho. Sneijder er uhyregod til at sparke dødbolde, og han kan sparke frispark som ingen andre.

Sneijder er en spiller udviklet af det berømte talentsystem i Ajax Amsterdam, og han har siden debuten på landsholdet som 19-årig, fået intet færre end 119 kampe for “Oranje”.

 

8 – Nikolay Mihaylov – Mersin

Hvis du ikke følger så meget med i tyrkisk fodbold, aner du nok ikke, hvem denne herre er. Men Mihaylov har et CV lidt bedre end andre fodboldspillere.

Mihaylov var nemlig et stort fodboldtalent, da han som meget ung målmand i en alder af bare 19 år, skiftede den vante tilværelse i den bulgarske hovedstad, Sofia, ud med en meget større kulisse, da han skiftede til Liverpool F.C.

Mihaylov nåede dog aldrig at spille nogle førsteholdskampe for Liverpool, inden han i 2010 blev solgt til den hollandske klub, Twente Enschede, hvor han i løbet af 3 sæsoner nåede at spille 82 kampe, inden han i 2013 skiftede til Hellas Verona.

I Hellas Verona slog han dog ikke til, og så blev tilværelsen i det italienske skiftet ud med noget uvante rammer i Tyrkiet.

Mihaylov er søn til den bulgarske landsholdslegende, Borislav Mihaylov, som er indehaver af rekorden som værende den spiller, som har fået flest kampe for Bulgarien nogensinde. 

Brug pilene nedenfor for at se næste stjerne i den tyrkiske liga