9 – Lukas Podolski – Galatasaray

Den tyske landsholdsspiller med rødder i det polske, skiftede i 2015 til Galatasaray. Angriberen som er garant for både mål og loyalitet, har blandt andet spillet i Bayern München, Arsenal og Inter. Han fik sit gennembrud i slutningen af 2003 for sin barndomsklub 1. FC. Köln, hvor han i 81 kampe scorede hele 46 mål.

Podolski skiftede i 2006 til Bayern München, men han skiftede i 2009 tilbage til de vante rammer i Köln.

I 2012 henvendte Arsenal sig, og Podolski takkede ja, men han mistede dog pladsen som førsteangriber, og blev i vinteren 2015 udlejet til Inter.

I 2015 skiftede han så endeligt til den tyrkiske klub, Galatasaray.

 

10 – Ricardo Quaresma – Besiktas

Quaresma har før spillet for den tyrkiske klub, Besiktas, men han fik sit gennembrud i Porto under José Mourinho.

Inden da havde han dog floppet i både Sporting Lissabon og F.C. Barcelona, og i Barcelona meddelte han til sidst, at han nægtede, at spille under træner Frank Riijkard, hvorfor adskillige klubber stod klar med pengepungen fremme.

Quaresma vandt i 2010 “The Treble” med Inter, men var ikke nogen videre succes, og han blev derfor selvsamme år solgt til Besiktas for omtrent 50 millioner kroner.

I vinteren 2013 skiftede han til den emiratiske klub, Al Ahli, men blev frigivet det samme år.

I januar 2014 skiftede han tilbage til Porto, hvor han under den første træning, blev modtaget af et ocean af tilhængere, som hyldede Quaresma.

D. 15. april 2015 kvitterede Quaresma så ved at score 2 mål i samme kamp mod Bayern München i Champions League kvartfinalen. En kamp som Porto vandt med 3-1. Man gik dog ikke videre til semifinalen.

Juli 2015 skiftede Quaresma så endnu en gang til Besiktas, hvor han lige som i Porto, blev modtaget af et ocean af tilhængere, som kom for at hylde ham.

Quaresma sagde ved velkomsten, at hans mål var at vinde den tyrkiske liga med Besiktas.

 

Læs også:

De 10 lækreste kvindelige fodboldspillere i verden

Ronaldos vanvittig fede biler