Nr. 6 Gonzalo Higuain

27 år ligesom Aguero. Kniber sig foran med en stor karriere hos Real Madrid og et hattrick (mod Sydkorea i 2010) for landsholdet.

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 13: Gonzalo Higuain of Argentina celebrates scoring a disallowed goal past Manuel Neuer of Germany during the 2014 FIFA World Cup Brazil Final match between Germany and Argentina at Maracana on July 13, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Gonzalo Higuain (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Higuain er fantastisk afslutter med forrygende speed på den sidste tredjedel af banen. Han er født i Frankrig, men er argentiner. Karrieren blev skudt i gang i River Plata (man begynder at fornemme den klub må have en god ungdomsafdeling, ik?). Her spillede Higuin indtil 2006, hvor han blev solgt til Real Madrid for 13 millioner euro i en alder af 19 år. 

Succesen kom  ikke med det samme i Real Madrid, hvor han måtte vente til sæsonen 2009 for at få det endelige gennembrud. Higuain var en vigtig spiller for Real Madrid, der fik indføjet en frikøbsklausul på – se lige her – 1.100.000.000 kroner!  Higuin har scoret 107 mål for Real i 190 ligakampe.

En diskusprolaps satte Higuain tilbage i 2011. Da han endelig var tilbage i topform, var hans plads taget af Karim Benzema (ingen af dem kunne selvfølgelig true Christiano Ronaldo). Higuain fortsatte i Real frem til 2013, hvor han skiftede til Napoli i Italien for 40 millioner euro.

Landsholdet:

Higuain har både argentisk og fransk pas. Han havde tilbud fra begge (selvom han ikke taler fransk), men endte til sidst med sin sydamerikanske mulighed. Han har spillet  52 landskampe og scoret 25 mål.

Nr. 5 Carloz Tevez

Af Maradona kaldt ‘Den Argentiske profet i det 21-århundrede’. Spiller i øjeblikket for Boca Juniors i Argentina. Tevez har haft masser af succes på banen, mens der ofte har været uro – især omkring klubskifter og kontrakter – udenfor banen.

VIÑA DEL MAR, CHILE - JUNE 26: Carlos Tevez of Argentina takes the seventh penalty kick in the penalty shootout during the 2015 Copa America Chile quarter final match between Argentina and Colombia at Sausalito Stadium on June 26, 2015 in Viña del Mar, Chile. (Photo by Gabriel Rossi/LatinContent/Getty Images)

Carlos Tevez (Photo by Gabriel Rossi/LatinContent/Getty Images)

Tevez startede i Boca Juniors, men skiftede derefter til Corinthians (en anden argentisk storklub). Derfra gik turen til West Ham United i 2006. Her var han i en sæson før han kom til United. Det gik rigtig fint, og fansene var vilde med ham. Han havde også god succes på banen. Men Sir Ferguson ventede for længe med at få en forlængelse af kontrakten, og i 2009 skiftede Carlos til Manchester City med stor succes på banen og en allerhelvedes masse ballade udenfor. Fra City gik turen til flere mesterskaber i Juventus i 2013-2015, før han vendte hjem til mama i Argentina for at slutte karrieren i en Boca trøje.

Det med bilen

Tevez fik beslagt sin bil af den engelske politi i 2009. Hans ruder var for tonede… Men da Politiet bad om kørekort, kunne stakkels Carlos ikke fremvise et der var gyldigt i England.

Spillestil: Tevez er ikke ret høj… og det er så også det eneste negative man kan sige om ham. Han har fantastisk teknik og et eksplosivt antrit. Man har tit set ham lave de vildeste solomål med tre modstandere omkring sig.

Landsholdet: Tevez har optrådt i den lyseblåstribede trøje 76 gange og (mærkværdigvis nok) kun scoret 13 mål.

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/fifpro-de-55-nominerede-til-verdens-bedste-opstilling/