Stormagasinerne er så småt gået i gang med at pynte op til jul. Gran i udstillingvinduerne, kravlemænd i butikkens hjørner og smagsprøver på pebernødder ved disken. Det er alle noget vi kender og accepterer, selvom de fleste mennesker synes, at det er alt for tidligt at gå i ‘jule-mode. Men når det nu, endelig, er ved at være jul, skal man naturligvis også ud at handle gaver.

Dig der læser dette, som den fodboldentusiastkiste person du i virkeligheden er, ønsker dig selvfølgelig et par fodboldstøvler. Derudover er det eneste du giver i gave, et par fodboldstøvler eller andet fodboldudstyr/merchandise.

Derfor har vi lavet en guide til dig, der ikke har pungen fuld af penge, men samtidig gerne vil have et par kvalitetsstøvler, som kan tåle lidt af hvert. Her har du de fem bedste fodboldstøvler til under 1000 kroner anno jul 2015.

Nike – Copa Mundial

copa

Forhandles: Diverse sportsbutikker, herunder unisport.dk og Sportsmaster

Pris: kr 899,- på unisport.dk

Farver: Fås også i helt hvid

Den klassiske Copa Mundial er det nok bedste bud på denne liste. Den er slidstærk, kan bruges på græs og kunst, såvel som på grus. Designet er enkelt, elegant og stilfyldt. Et andet ord for støvlen er Nike – Premier

Se flere fodboldstøvler fra Nike her: Nike fodboldstøvler.

 

 

mudnial

Du kan købe den her hos Unisport for 899,- (før kr. 1.099,-)

Adidas – Nitrocharge

nitro

Forhandles: Diverse FYSISKE sportsbutikker, herunder InterSport og Sportmaster  

Pris: kr 699,- i Sportmaster, andre steder kr 100-200,- dyrere.

Farver: Fås både i hvid, orange og blå

Nitrocharge-konceptet, udviklet af Adidas, nåede kun at være på markedet i få år, før samme producent lancerede nye projekter. Dog nåede skoen at blive så populær, at næsten alle landets fodboldstøvleforhandlere stadig har par liggende. Formentlig også i flere udgaver og farver.

nitroc

Køb den hos Sportmaster for 699,- (før 1800,-)

Adidas – Predator

predator

Forhandles: Diverse danske og internationale fodboldstøvlehjemmesider, herunder sportmaster.dk og prodirectsoccer.com. Næsten udsolgt i de fysiske butikker.

Pris: kr 999,- på sportmaster.dk

Farver: Fås også i hvid, rød, grøn, blå og lilla.

Predator-støvlen var uhyre populær for nogle år siden, men som nævnt tidligere valgte Adidas fornyligt at satse på andre koncepter. Af den grund er produceringen stoppet, men salget stopper nok ikke foreløbigt.

Se flere Adidas fodboldstøvler her: Adidas fodboldstøvler

adidas

Du kan købe den her hos Sportmaster for kr. 999,-

 

Nike – Mercurial Veloce II

mer

Forhandles: unisport.dk og diverse andre fysiske og online butikker.

Pris: kr 832,- på udsalg på unisport.dk, andre steder mellem kr 1000,- og 1400,-.

Farver: Fås også i sort, guld og lyserød, dog IKKE til samme pris

Mercurial-skoen er lavet til den, der gerne vil se elegant ud, samtidig med at kunne lave smarte tricks, når man er på fodboldbanen. Mercurial Veloce II er ved at være en forældet udgave, da Nike i stedet har valgt at satse på Nike Mercurial Vapor X, som er en opdateret model af samme sko. Der er dog ikke noget i vejen med fodboldstøvlen af den grund.

merc

Du kan købe den her hos Unisport for 832,- på udsalg (før kr. 979)

Puma – King

puma king

Forhandles: Blandt andet på unisport.dk og prodirectsoccer.com

Pris: kr. 699,- på unisport.dk og kr 750,- på prodirectsoccer.com. Nogenlunde samme prisleje andre steder

Farver: Fås også i hvid, brun og gul, men så er det ikke 100 procent den samme sko, som den på billedet.

Puma King er formentlig verdens bedst sælgende fodboldstøvle – nogensinde. Den har været på markedet i evigheder, fordi folk er ellevilde med skoen, der sort set ikke har ændret udseende i alle de år. Enhver dreng eller mand med respekt for sig selv, har på et eller andet tidspunkt, spillet i Puma King.

Se flere puma fodboldstøvler her: Puma fodboldstøvler

king

Køb den her hos Unisport for 699,- (før 999,-)