Chelsea v Wigan Athletic - Premier League

5) Michael Ballack (Chelsea)

Ballack nåede 98 landskampe for Tyskland. Han var næsten 30 år, da han kom til Chelsea, men spillede alligevel hele 166 kampe over fire sæsoner for londonklubben. Ballack har et ry som en af de bedste allround tyske midtbanespillere igennem historien. Han blev 3 gange valgt som årets spiller i Tyskland.

Nærved og næsten: Ballack var rigtig god til at komme i en finale… og tabe! Han har været med til at tabe fire store finaler! Lidt synd for den sympatiske tysker, som er blevet døbt den evige toer. Han er i dag kommentator for ESPN.

 

Hamburger SV v VfB Stuttgart - Bundesliga

4) Dietmar Hamann (Newcastle, Liverpool, Bolton, Manchester City, Stockport County)

Spillede fremragende for Newcastle og blev derfor hentet til Liverpool. Var i mange år anset for en af Europas mest stabile midtbanespillere.  Stod lidt i skyggen af Gerrard, men havde stor andel i The Treble i 2000/01 og sejren i Champions League i 2005.

Var en dag i Bolton! Før han ændrede mening og skiftede til Manchester City. Men det var som Liverpool spiller han vil blive husket. Han har forsøgt sig som manager uden den store succes.

Uden for banen er han mest kendt for grov spritkørsel i 2009, som gav ham kørselsforbud i 16 måneder (dyrt i taxaer) og en bøde på 20.000 kroner.

Bladr med pilene