AS Roma-kaptajnen Daniele De Rossi vil forlænge kontrakten med AS Roma, og derfor bliver et skifte til MLS eller kinesisk fodbold ikke en mulighed.

Af Lasse D. Drescher

AS Roma-kaptajnen Daniele De Rossi har tidligere været rygtet til den amerikanske fodboldliga MLS, hvor De Rossi så var rygtet til New York City, hvor den tidligere Juventus-stjerne Andrea Pirlo befinder sig.

(Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)

Nu afslører De Rossi så, at det skifte ikke kommer til at ske. De Rossi har ifølge Calciomercato fået tilbud fra MLS og fra den kinesiske Super League. Dog mener det italienske medie at Daniele De Rossi håber på at forlænge kontrakten med AS Roma. De Rossi skulle have udtalt, at MLS ikke har nogen interesse, selvom Pirlo kunne være hans midtbane-makker.

Der skulle allerede være samtaler mellem De Rossi og AS Roma, om en mulig kontraktforlængelse. De Rossi har været i Serie A-klubben Roma, i det meste af hans karriere, og derfor er det også forståeligt at den 33-årige midtbane-profil ønsker at forlænge sin kontrakt hos klubben, som har en helt speciel position i hans hjerte.

Læs også: Chelsea vil forsøge at stjæle Manchester City-stjerne for næsen af Real Madrid