Den chilenske angriber, Alexis Sanchez er blandt dem, der står tilbage i Manchester United med en tom fornemmelse. Transfervinduet lukker nemlig torsdag nat og hans klub ser ikke ud til at forstærke den nuværende trup med endnu flere klassespillere. Og det frustrerer den tidligere Arsenal-spiller. Han føler nemlig ikke at The Red Devils, som United også kaldes har en stor chance for at få Premier League-trofæet til Old Trafford. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Alexis Sanchez fortæller, at han håbede for på flere verdensklasse spillere til klubben i løbet af transfervinduet. Han havde troet på, at træner Jose Mourinho ville få flere store spillere til klubben i håbet om at forbedre sit sæsoner resultater. Alexis Sanchez kom til klubben tilbage i januar måned og det var forventet at han skulle gå ind og afgøre kampene og måske vinde et trofæ til klubben. Sådan er det dog ikke helt gået.

I stedet har han lidt under Mourinhos defensive spillestil og resten af United-mandskabet sløve præstationer. Så Sanchez håber på, at næste sæson bliver Uniteds.

Indtil videre har United købt målmanden Lee Grant, der skal fungere som tredjevalg efter Sergio Romero og David De Gea. Fred er også blevet hentet til den centrale midtbane og så er det unge backtalent Diogo Dalot hentet ind som supplement til Antonio Valencia på højrebacken. Men ingen spillere til startopstillingen er blevet købt ind og det er det, der skuffer Sanchez.

Sanchez udtaler sig

Sanchez siger: “Jeg ville gerne have at der blev købt flere verdensklassespillere. Men det er klubbens beslutning og sådan er det. Det må jeg acceptere. “