Engelske Manchester United gør sig klar på de sidste timer af Premier Leagues transfervindue. I dag klokken 18 smækker det britiske vindue i. Og Mourinho og co. arbejder fortsat på forstærkninger.

Af Anders Lang Jensen

 

Manchester United har nu rettet fokus mod Paris Saint-Germains Layvin Kurzawa med få timer tilbage af det engelske transfervindue.

Jerome Boateng, Yerry Mina, Harry Maguire, Kurt Zouma og Toby Alderweireld. Manchester United er de seneste par dage blevet sat i forbindelse med flere navne, der skal være med til at forstærke defensiven på drømmenes teater i Manchester.

Tiden begynder dog at rinde ud for Ed Woodward og kompagni, hvis der skal hentes forstærkninger ind, før at det engelske transfervindue lukker i dag, torsdag, kl. 18.00 dansk tid.

Layvin Kurzawa i aktion for PSG.

Med under et døgn tilbage af transfervinduet bliver United nu sat i forbindelse med en ny forsvarsspiller, men denne gang er det en back og ikke en midtstopper, som den engelske storklub har i kikkerten.

Ifølge den franske avis L’Equipe skulle repræsentanter fra Manchester United nemlig angiveligt have mødtes med repræsentanter for den 25-årige franske venstre back Layvin Kurzawa natten til torsdag. Her er planen at forhandle en sen transfer på plads.

Monster-byttehandel: United og Chelsea bytter offensivstjerner!

Paris Saint-Germain skulle angiveligt være klar til at slippe venstrebacken for 22 millioner pund. Men Tottenham og Wolverhampton skulle også være interesserede.

Skulle Layvin Kurzawa vælge at skifte til Manchester United, vil han blive klubbens fjerde indkøb denne sommer. Klubben har tidligere på sommeren både hentet Fred i Shaktar Donetsk, Lee Grant i Stoke og Diogo Dalot i Porto.

TRANSFERAFSLØRING: Billeder af to nye stjerner i United-trøjen lækket