Juventus købte Cristiano Ronaldo fra Real Madrid i La Liga sidste sommer, men den transferhistorie kunne have meget anderledes. Det skriver Goal.com i dagens avis. For Juventus’ sportslige direktør Fabio Paratici har nemlig afsløret for omverdenen, hvordan købet af Ronaldo egentlig fandt sted. Og hvordan en potentiel transfer af Mauro Icardi blev overset.

Den Gamle Dame som Juventus også kaldes, købte den i dag 34-årige portugisiske supterstjerne, der i skrivende stund har vundet fem Ballon d’Or-titler, for 112 millioner euro. Det svarer til 835 millioner danske kroner.

Ifølge førnævnte Paratici var planen for Juventus og mændene i bestyrelse, at forsøge at få fat på Mauro Icardi fra rivalerne fra Inter. Den 25-årige angriber havde scoret 29 gange i 2017-18-sæsonen og havde ikke formået at få en ny aftale på plads i Milano-klubben. Derfor var muligheden oplagt.

Det hele startede dog…

Paraciti fra Juventus udtaler følgende: “Det helle startede, da vi mødte Real Madrid i Champions League. Jeg mødtes med agent Jorge Mendes, og han sagde faktisk, at jeg sikkert ikke ville tro på det. Men at hvis Ronaldo skulle forlade hovedstadsklubben så skulle det være til fordel for Juventus.”

“Vi mødtes igen og der blev fremlagt løn og transfersum. Jeg takkede pænt tak og sagde, at jeg skulle tænke over det og ville vende tilbage i løbet af et par dage. For havde jeg sagt nej, havde han gået til andre klubber. Der var faktisk meget pres på på det tidspunkt. Vi havde også Higuain, som vi  blev nødt til at sælge, men Ronaldo er en stor spiller. Og han ville åbne mange døre både sportsligt, men også kommercielt og internationalt. “

“Til sidste overtalte jeg mig selv til, at vi simpelthen blev nødt til at prøve.”

“Jeg mødes med de andre fra staben og jeg sagde, at vi havde to muligheder: enten at købe Ronaldo eller købe Icardi og gå flip af verdens bedste fodboldspiller – og måske stå med et flop efter seks måneder.”

 Resten er historie. Og Ronaldo er nu topscorer i Serie A med 18 mål og syv assists.