Den tidligere engelske landsholdsspiller og Tottenham-spiller Jamie Redknapp er af den overbevisning, at The Red Devils, som Manchester United også kaldes, til sommer kommer til at underskrive en kontrakt med den nuværende Tottenham-træner Mauricio Pochettino. Og det er 100 procent sikkert, allerede nu mener han. Det skriver det engelske medie Goal.com

Mauricio Pochettino er den specielle mand, der kommer til at efterfølge Jose Mourinho i det varme sæde på Old Trafford. The Speciel One, som Mourinho også kaldet blev nemlig tidligere på ugen fyret. Og det betyder, at klubben fra den røde del af Manchester, i skrivende stund står uden egentlig cheftræner. Dog forlyder det, at Mourinhos assistent bliver midlertidig mand i front i den engelske Premier League-klub. Og det skulle også være næsten 100 procent sikkert.

https://fodboldspilleren.dk/no-kane-no-gain-sket-tottenham-analyse-tottehams-seneste-seks-kampe/

I spil til den ledige rolle som cheftræner er en tidligere United-spiller. Der er tale om den norske angriber Ole Gunnar Solskjær. Han ligner en mand, der kunne være klar til at tage over fra sommer af.

Til Sky Sports fortæller Redknapp, hvad han er mener er mest sandsynligt kommer til at ske i fremtiden. Han siger følgende: “Jeg tror at Manchester United får ham. De går efter det og jeg tror de får fat i ham. Selvfølgelig skal Spurs være opmærksomme og kede af hvis han skifter. Dette fordi han er en fantastisk træner som mange klubber ville ønske de havde i trænersædet.”

Hvad vil Pochettino selv?

Tottenham er en klub i rivende udvikling og i skrivende stund er de nok Londons bedste bud på en titelkandidat. Onsdag aften slog de Arsenal i pokalturneringen og i ligaen er de bedre placeret end både Chelsea og netop Arsenal. Med danskeren Christian Eriksen på holdkortet med stjerner som Harry Kane, Dele Alli og Heung-Min Son, er Spurs, som klubben også kaldet for alvor en klub man skal regne med i toppen af fodboldeuropa. En af de mennesker, der har haft størst betydning for Tottenhams udvikling er netop Pochettino. Og det er derfor det er en katastrofe. Hvis klubben mister ham til United.