Søndag fandt den største kamp i spansk fodbold sted. El Clasico. Real Madrid mod Barcelona. Kampen endte 5-1 i Barcelonas favør. Hovedstadsklubben blev udspillet og det blev tydeligt, at mandskabet mangler en spiller af Cristiano Ronalods kaliber. Træner Julen Lopetegui kom til i sommer, men nu ser det ud til, at man ikke har mere tiltro til ham. Det skriver Goal.com i dagens avis.

Der skrives flere steder, at planen for Real Madrid er at fyre Julen Lopetegui og ansætte den tidligere Juventus- og Chelsea-træner Antonio Conte i stedet. Dette er dog kun rygter. Intet et bekræftet endnu.

Med nederlaget til rivalerne fra Barcelona var det Madrids tredje nederlag i La Liga i træk. Det er første gang det er sket siden 2009. Det betyder også, at kongklubben i skrivende stund befinder sig på  niendepladsen. Hele syv point efter den catalanske storklub.

Og nu, mandag, mødes ledelsen fra Real Madrid og skal diskutere træner Lopeteguis fremtidige plads i trænerteamet.

En kilde fra Real Madrid udtaler sig

En repræsentant fra Madrid siger følgende om trænersituationen:

“Vi er nødt til at tage en beslutning. Det kan ikke fortsætte sådan her. Der skal bare gøres noget nu.”

Træner Julen Lopetegui siger følgende efter nederlaget: “Jeg er meget skuffet, og det er en ærgerligt på kontoret. Jeg har ikke så mange ord. Der er dog mange kampe tilbage og vi har en gruppe af spillere, som jeg tror på. Tror på kan vende skuden. Så er jeg er ikke i tvivl. Eller urolig. Men jeg forventer mere i den kommende tid. Vi skal sammen sætte os ned og rette op på fejlene.”

“Resultatet er ikke accceptabelt. Det er vi alle sammen klar over. Og derfor handler det om at rette op på i næste kamp. Det skal nok komme.”