[Getty Images]

[Getty Images]

Hvis man følger den engelske nyhedsavis, The Telegraph, på Twitter, er man bevidst om, at avisen sender ét nyt tweet om Aubameyang ud hver eneste time.

Det er oftest Arsenal, som er villige til at byde gigantiske summer på den gabonesiske angriber. Men der er et par problemer i forhold til handlen, der nok aldrig bliver en realitet.

Hvorfor gør den så ikke det?

Ifølge Telegraph er Arsenal klar med både det ene og det andet bud på angriberen, der ofte bliver forbundet med den tidligere Arsenal-angriber, Thierry Henry, grundet hans hurtighed, dødsensfarlige angrebsspil og mange andre ligheder.

Men er Dortmund villige til at sælge? Aubameyang er en af de mest omtalte angriber i Europa lige nu, hvis ikke verden. Borussia er dog ikke villige til at lade ham gå, især ikke før sommeren.

Det er også værd at lade sig notere, at Aubameyang for nylig skrev under på en ny kontrakt med Borussia Dortmund, og han har dog førhen udtalt, at et skifte kunne være interessant, men Aubameyang har udtalt, at et skifte til Spanien synes mere sandsynligt, da hans mor er af spansk oprindelse.

Pierre Emerick Aubameyang har spillet i Borussia Dortmund siden sommeren 2013, og har spillet 82 kampe med 47 mål til følge.

Læs også: Top 10: Bedste fodboldakademier i verden