Chelsea har sikret sig mesterskabet tre runder før tid, men de må vente til sæsonens sidste kamp med at fingrene i sølvtøjet. Og så er det ikke alle spillere i truppen, der får en medalje. Læs her, hvilke spillere, der må undvære. 

Af David Paris 

Chelseas 1-0-sejr over West Bromvich i fredags gjorde London-klubben til engelske mestre for sjette gang i alt. Det var to runder før sidste kamp i sæsonen og det betyder, at klubben og klubbens spillere må vente med at fingrene i medalje og pokal til sæsonens sidste kamp og det er på søndag på Old Trafford mod Sunderland kl 16.00.

I går bevidste træner Antonio Contes mandskab sig som sande engelske mestre, idet de slog Watford i en dramatisk 4-3-kamp med en Fabregas-scoring to minutter før tid.

Det bliver altså på søndag, at Chelsea-spillerne kan løfte trofæet foran fansene og lade sig hylde som Englands konger. Det er dog ikke alle The Blues-spillerne som får lov til at få en medalje omkring halsen. Det kræver nemlig, at man har spillet mindst fem kampe og det er dårligt nyt for blandt andet målmand Asmir Begovic, der på trods af, at have siddet på bænken i alle 38 kampe i denne sæson, kun har optrådt en gang, og i følge reglerne får den bosniske målmand altså ingen medalje til skabet i stuen derhjemme.

Det forventes, at anføreren løfter trofæet og går forrest i pokaloverrækkelsen, men her kan der måske være lidt forvirring. Gary Cahill i midterforsvaret har i denne sæson båret armbindet, mens klubbens egentlige anfører og leder gennem de sidste ti år, John Terry, har varmet bænken. Fordi det er Terrys sidste sæson i London kunne Cahill og Terry meget vel løfte pokalen som ligemænd. Det kunne dog også være en mulighed, at Conte også var med til fejringen. Det gjorde Claudio Raineri sidste år sammen med Wes Morgan, da Leicester City vandt mesterskabet.