Borja Mayoral

Den unge angriber på kun 21 år valgte man ikke at sælge sidste sommer. I stedet blev hans konkurrenter på pladsen solgt (Alvaro Morata og Mariano) og så skulle man tro at den daværende træner Zinedine Zidane endelig ville give spanieren en egentlig chance på førsteholdet. Og den kom også. Men ikke 100 procent. Han fik mange indskiftningstjanser og så er det altså svært for alvor at gøre noget og slå sit navn fast. Det blev til 7 mål i 30 kampe. Forrige sæson var han udlejet til Wolfsburg i Bundesligaen og det kunne måske være en mulighed i denne sæson også. Ellers så har Cristiano Ronaldo jo forladt klubben og det efterlader en plads på de offensive pladser – og måske den skal gå til Borja Mayoral.

Jesus Vallejo

Nu igen: Chelsea vinker farvel til 21-årig, som har spillet i klubben siden 2008

Vallejo blev kæbt af Real Madrid helt tilbage i 2015 og har siden været udlejet et par gange med stor succes. Først hos sin tidligere klub Zaragoza og siden Eintracht Frankfurt i den tyske Bundesliga. Pepe forlod klubben sidste sommer. Og derfor blev Vallejo hentet tilbage fra sin låneaftale. Dog fik han ikke chancen. Dette på grund af skader og dårlig form. Han er dog kun 21 år. Og går en stor fremtid i møde. Real Madrid skal forsøge at holde på ham, men han er en mand, der vil spille fodbold. Og ikke sidde på bænken. Derfor kan han tvinge sig til et skifte væk.

Gareth Bale

Gareth Bales situation i Real Madrid har ændret sig meget på det seneste. Han har ikke været en god spiller i sidste sæson på grund af skader og dårlig form. Han har lignet en mand, der har haft hjemve og mistet spilleglæden. Måske er turen derfor kommet til at han skal hjem til England og Wales. Tottenham kunne være et godt bud.