Spillere, der skal blive!

Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang: De to nye angribere i Arsenal-trøjen er bestemt nogle spillere, som klubben skal forsøge at holde på. Lacazette scorede i sin debut for klubben i sommer, men faktisk har han ikke vist sit helt store potentiale endnu – nok mest på grund af Arsenals ringe spil. Måske kan franskmanden for alvor blande sig i kampen om topscorertitlen, når samarbejdet med Aubameyang, der kom til klubben i januar fra Borussia Dortmund, kommer til at fungere. De har begge to niveau til Arsenal – hvis ikke højere, så mon ikke vi kommer til at se lækkerier fra de to i fremtiden.

Mesut Ozil: Som et led i den offensive del af fodboldspillet hos Arsenal, er den tyske offensive midtbanespiller Mesut Ozil et vigtig brik. Den tidligere Real Madrid-spiller er nok lige nu klubbens mest værdifulde spiller – han forlængede sin kontrakt i januar og han har i alt lavet 37 mål og 63 assists i Arsenal-trøjen. Det er svært at finde en spiller, der laver lige så mange assists som Ozil – og bliver ved at gøre det. Hold fast i ham, Wenger!

Aaron Ramsey og Jack Wilshere: igen føler vi godt, at vi kan tillade os at tage både Aaron Ramsey og Jack Wilshere med. De spiller næsten samme på position på banen og vi er sikre på, at de i fremtiden kommer til at være toneangivende på Arsenal-mandskabet. Allerede nu har Wilshere vist sig på et nyt niveau, der måske kan få ham med til VM for England til sommer. Sammen med Ramsey på midtbanen arbejde han knaldhårdt og moralen og humøret er altid i top – uanset, hvor dårlige medspillerne spiller, eller hvor meget han skal løbe. De er begge to inkarnerede Arsenal-mænd – noget som fansene prioriterer utrolig højt og så er begge ambitioner om at vinde større og flere titler.

Shkodran Mustafi: Når man nu vælger at sælge Laurent Koscielny, så er der selvfølgelig en midtstopper tilbage. Vi mener bestemt, at den tyske centrale midterforsvarer Shkodran Mustafi har niveau til at være en del af det kommende verdensklasse Arsenal-mandskab. Han har god til at spille bolden frem; han har is i maven og tager det altid roligt i pressede situationer. Hvis han får styr på det hidsige temperament, når tingene ikke går hans vej, hvilket ofte resulterer i hovedløse tacklinger, så kan han blive blandt verdens bedste – og så får Wenger svært ved at holde på ham.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side