4. Lucas Leiva – Lazio

Den brasilianske fodbodspiller Lucas Leiva har efter over et årti hos Merseyside-klubben Liverpool, valgt at forlade Premier League og prøve nye græsgange. Han her skiftet til Serie A-klubben Lazio for lidt under 40 millioner kroner.

For 40 millioner kroner, der er småpenge i moderne fodbold, får Lazio altså en bundrutineret defensiv midtbanespiller med masser af topfodbold i benene. I flere sæsoner har den kun 30-årige tidligere Gremio-spiller været fast mand hos The Reds, som Liverpool også kaldes. Han har 27 landskampe for et af verdens bedste landshold.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Han kommer til klubben som direkte erstatning for Lucas Biglia, som Lazio solgte til, pudsigt nok, AC Milan, tidligere i dette transfervindue. Vi er sikre på, at Lucas Leiva kommer til at blive et scoop for Lazio, der skal kæmpe om at Champions League-pladserne i Serie A.

5. Jordan Veretout – Fiorentina

Fiorentina har købt Jordan Veretout fra Aston Villa i dette transfervindue for så lidt som 50 millioner kroner. Han har fået fire år i klubben, der har en lilla hjemmebane-trøje. Aston Villa rykkede i forrige sæson ned fra Premier League og af den grund ville Veretout ikke spille for den engelske klub, der i stedet valgte at udleje ham til den franske Ligue 1-klub St. Etienne. Her var præstationerne så imponerende, at Fiorentina har lagt penge på bordet for den kun 24-årige franskmand.

Vi tror, at Veretout kan blive en vigtig mand på midtbanen og måske venter der en større klub i fremtiden for ham.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side