Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så er du kommet til det helt rette sted.

Det er efterhånden velkendt for de fleste, at når du bevæger dig rundt på nettet, efterlader du spor på forskellige måder.

Derfor er det også relevant for dig at vide, hvilke spor du efterlader dig, og hvordan man kan identificere dig på nettet, når du bevæger dig rundt i den virale fodboldverden. Særligt hvis du hyppigt diskuterer fodbold i online fora eller streamer fodbold på ulovlige sider.

Når fodbolddiskussionen eskalerer

Af samme årsag kan det derfor være en god idé at kende sin IP-adresse, fordi den er langt fra uvæsentlig. F.eks. er identificering af IP-adresser væsentligt, hvis du læser et sportsindlæg og kommenterer på indlægget, kan indehaveren se, hvor du kommer fra – hvilket bl.a. kan være væsentligt at identificere, hvis man på nettet oplever fjendske kommentarer i en grov tone, når bølgerne i en fodbolddebat går højt.

Derfor skal alle vide, at man ikke nødvendigvis er usynlig på nettet, hvilket kan være rart at vide for både modtageren og afsenderen.

Hvordan finder du din IP?

Hvis du ikke kender til din egen IP adresse, og undrer dig over, hvordan du kan finde din IP-adresse, kan du altid slå den op på min IP.

Problemet med IP-adresser

Selvom en identificering af IP-adresser kan være et brugbart redskab for f.eks. politiet, findes der dog også et paradoks, når det kommer til identificering af IP-adresser.

Det gør der, fordi nok kan man muligvis identificere den konkrete IP-adresse, og altså kende til internetforbindelsens adresse, mens problemet opstår i, hvordan man skal bevise hvem på internetforbindelsen, der er afsenderen.

Imidlertid har dette også være et aktuelt problem, når det kommer til ulovlig streaming på nettet, hvor man i flere retssager har haft vanskeligt ved at bevise at en bestemt person har streamet et bestemt sportsprogram, når man kun kender til ip-adressen.