Tottenhams bomstærke angriber, Harry Kane, pådrog sig i løbet af weekenden en skade. Dermed må Spurs undvære en af sine vigtigste spillere i noget tid. Se hvor længe, længere nede i artiklen. 

(Getty Images)

Harry Kane blev i forbindelse med weekendens kamp mod Bournemouth skadet. Det koster ham nu deltagelse i flere kampe, herunder flere betydningsfulde og afgørende kampe for både Tottenham og landshold.

Harry Kane, som spiller særdeles afgørende roller for både klub og landshold, løb lørdag ind i en skade, da hans fod blev fanget under modstanderens målmand, Asmir Begovic.

Der skulle være tale om en skade i anklen, som har ført til, at Tottenhams fans med spænding har ventet på udmeldingen.

Og den er nu kommet. For i følge det britiske medie, Daily Mirror, så er Kane ude til engang i maj måned.

JOURNALISTEN ANBEFALER: Timo Werner taler ud: Disse to klubber vil jeg gerne spille for i Premier League

Med tanke på, at VM allerede starter i juni måned, får Kane altså travlt med at genoptræne, og komme i form tidsnok til den vigtige slutrunde, hvor det engelske landshold skal tilstræbe sig på at forbedre tidligere holds præstationer.

Det er den tredje gang på bare 18 måneder, at Harry Kane pådrager sig en ankelskade.

Kane, som i øjeblikket fører topscorerlisten i Premier League, får nu problemer med at spille sig i form, så han kan være klar til verdensmesterskaberne i Rusland. Men det er ikke kun det,  som vækker bekymring hos Kane. For nu kan det være, at han slet ikke ender som topscorer i Premier League. Den vigtigste titel for en angriber.

Da Kane er ude til maj måned, kommer han til at gå glip af Englands to forberedende venskabskampe mod Holland og Italien. Men han kommer også til at misse de fremtidige kampe i FA Cuppen, hvor Tottenham skal forsøge at avancere mod Swansea i kvartfinalen.

LÆS OGSÅ: Batshuayi har været fremragende i denne sæson: Så meget skal Dortmund af med for ham