Borussia Dortmund-forsvarsspilleren Sokratis rygtes væk fra den store Bundesliga-klub. Der står ifølge medie to Premier League-storklubber klar, i jagten på den 29-årige græske midterforsvar.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Footballtransfertavern skriver at der er interesse fra to Premier League-storklubber, i Borussia Dortmund-profil. Det er den 29-årige græske midteforsvar Sokratis Papastathopoulos som rygtes mod Premier League.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Det er ifølge mediet Manchester United og Chelsea som viser interesse, i den erfarne græker. Det tyske medie Bild skriver også at der er stor interesse i Sokratis, fra to Premier League-storklubber.

Bild skriver at de to europæiske storklubber skulle have haft scouts, ude og følge Sokratis i den seneste periode. Footballtransfertavern skriver samtidig hvad de forventer der vil ske hos de to klubber, hvis Sokratis skriver under med en af dem.

Hvor er konkurrencen nemmest?

Hos London-klubben Chelsea, forventer det engelske medie at Sokratis kan komme tæt på at blive førstevalg, men stadig ikke helt. Der er nemlig Cesar Azpilicueta, David Luiz og Gary Cahill som skal slås af pinden, såfremt Sokratis skal starte inde.

Manchester United forventes at stille op med Eric Bailly og Victor Lindelöf i midterforrsvaret, i den kommende sæson. Men hvor det vil være mindst besværligt at ende i startopstillingen, ved mediet endnu ikke.

Det handler også om hvem Antonio Conte og José Mourinho foretrækker, at bruge. Men der er ingen tvivl om at Sokratis kan være en meget stærkt indskifter, til både Chelsea og Manchester United.

Læs også: Moratas agent bekræfter: Ja Manchester United har budt