Den 18-årige Jadon Sancho har haft en forrygende sæson for Borussia Dortmund. I 25 Bundesliga-kampe er det blevet til otte mål og ti oplæg.

AF: EMIL PLOVGAARD

Jadon Sancho
Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Den forrygende form har ført til, at Jadon Sancho er blevet udtaget til de seneste tre engelske landsholdstrupper, herunder de kommende kvalifikationskampe til EM i 2020 mod Tjekkiet og Montenegro senere på måneden.

Hans præstationer på banen har ført til, at han er blevet kædet sammen med et skifte til Manchester United. De Røde Djævle skulle angiveligt være villige til at lægge små 100 millioner pund for englænderen.

I et interview med Dortmunds YouTube-kanal, fortæller Jadon Sancho følgende:

”Heldigvis har jeg store folk rundt omkring mig, der gør, at jeg forbliver ydmyg og nede på jorden.”

”Jeg er taknemmelig for, at jeg har dem rundt omkring mig til at fortælle mig, at jeg ikke gør det godt nok.”

”Spillere som f.eks. Kylian Mbappé gør vanvittige ting hos PSG.”

”Det er folk som ham, jeg er oppe imod. Han er ung, og det samme er jeg. Det presser mig altid yderligere at se folk som Kylian Mbappé og Marcus Rashford. De ser formentlig også på mine præstationer – og det er kun med til at gøre dem bedre.”

”Det er godt at se andre unge spillere gøre det så godt.”

Flere spillere har fået gennembrud i en tidlig alder

Ligesom Sancho, så er den 20-årige Mbappé og den 21-årige Rashford spillere, som har fået et gennembrud for deres klubber i en tidlig alder.

Kylian Mbappé fik sit gennembrud hos AS Monaco, der blandt andet havnede i semifinalen i Champions League.

Marcus Rashford fik sit gennembrud for Manchester United med fornemme præstationer i Premier League i en ellers svær tid for klubben.

Jadon Sancho er født og opvokset i det sydlige London, og er blevet rost for at foretage det noget uortodokse skifte til Borussia Dortmund.

Hans tidligere træner, Pep Guardiola, fortalte dog på et pressemøde i fredags, at Sancho åbenlyst ikke var moden nok til at tage udfordringen op i Manchester City.

LÆS OGSÅ: Medie: 7 spillere skifter til Real Madrid til sommer