Den belgiske Chelsea-stjerne Eden Hazard, uddeler ros til den nye Chelsea-træner Maurizio Sarri.

Af Lasse D. Drescher

Sky Sports har været ude og tale med Chelsea-stjernen Eden Hazard. Den belgiske stjernespiller er tydeligvis glad, for at den tidligere Napoli-træner Maurizio Sarri har overtaget trænersædet på Stamford Bridge.

(Photo by Craig Mercer/CameraSport via Getty Images)

Den 27-årige kantspiller bliver gang på gang sat i forbindelse med et skifte væk, fra den engelske London-storklub. Det har primært været Real Madrid, som har vist stor interesse i Hazard. Men det tyder på han vil forblive Chelsea-spiller.

Eden Hazard udtaler følgende til Sky Sports:

“Jeg kan lide at have bolden, men ikke på vores egen banehalvdel, men nærmere på de sidste 30 meter. Jeg er vild med den måde at spille på, og det er helt anderledes end hvad Antonio Conte eller José Mourinho havde i tankerne. Vi har bolden mere, og det er godt for mig.

Dog er det ikke ekstremt anderledes fra hvad det plejer at være. Den store forskel er vi har hentet to spillere til klubben, nemlig Jorginho og Mateo Kovacic som er meget anderledes. Vi forsøger at have bolden mere, og derefter skaber chancer og så skal vi bare score.

Når vi har bolden mere end vi plejede, så kan vi også blive meget farligere. Vi spiller god fodbold, og det kan vi godt lide. Jeg vil holde fast i det momentum og de takter vi har i øjeblikket.”

Der er samtidig ifølge Sky Sports ingen tvivl om, at de to førnævnte spillere har forstærket Chelsea. Mateo Kovacic og Jorginho har begge været solide indtil nu, dog er Mateo Kovacic blot lejet hos den spanske storklub Real Madrid.

Hvis alt går vel med Kovacic, forventes det nok at Chelsea vil forsøge at sikre sig den kroatiske midtbanespiller på en permanent aftale.