Liverpool får problemer med at vinde Premier League-trofæet uden Sadio Mané og Joël Matip ifølge den engelske fodboldekspert, Ray Wilkins.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

af Emil Plovgaard

Liverpool købte Mane ind for £34 millioner fra ligarivalerne Southampton i sommerens transfervindue. Derudover hentede man også Matip til Anfield på en fri transfer fra Schalke 04.

Mané scorede ni mål og lagde op til fire mål i 18 optrædener i Premier League, før kantspilleren rejste af sted på landsholdsrejse med Senegal til Africa Cup of Nations.

Liverpool – som har vundet 18 engelske mesterskaber – spillede i forrige weekend 1-1 mod Manchester United på Old Trafford i den hjemlige liga.

Liverpool er i øjeblikket placeret som ligaens treer hele syv point bag ligaens etter, Chelsea. I et interview med Sky Sports News HQ mandag eftermiddag slog Wilkins koldt vand i blodet i forbindelse med Liverpools jagt på trofæet:

“Der mangler noget i Liverpool, synes jeg. Mané er ude, og ham mangler de. Han kommer ikke tilbage før om seks uger, og det er et stort savn for dem. Matip mangler de også, han er noget andet end Klavan.”