5. David Nugent

David Nugent har altid været den spiller, der har hjulpet sit hold til oprykning i Premier League. men aldrig selv har han været en del af de efterfølgende Premier League-sæsoner. Eller næsten aldrig i hvert fald.  I sin tid i Leicester City scorede han flere sæsoner i træk mere end 15 mål og blev hurtigt kendt som en af de mest effektive spillere i den næstbedste række. Så rykkede Leicester City op i 2014 og han scorede  i den sæsoner 20 mål i 42 kampe. Han skulle selvfølgelig med til Premier League, men her blev det kun til fem mål i 30 kampe.

Nugent var sammenmed Jamie Vardy i 2015-sæsonen angriberne for Leicester City. Vardy slog igennem, Nugent måtte en tur ned i Championsship (Photo by Ross Kinnaird/Getty Images). 

Siden opryknings-sæsonen har Nugent ikke rigtig fundet de rigtige målstøvler endnu. Efterfølgende spillede han for Middlesbrough i Premier League og også da de rykkede ned. Men kun otte mål i 42 kampe fordelt på to sæsoner er ikke nok for en angriber. Nu er han den engelske angriber i Derby County hvor han har scoret 10 mål i 36 kampe. En ok præstation, der bliver spændende at se om der kan følges op på den i den kommende sæson, når Nugent endnu en gang skal have en sæson i Championsship. I alt har Nugent 113 mål til sit navn i den næstbedste række. I Premier League har han kun scoret 14 mål.