Træner og manager for DC United Ben Olsen har afsløret, at klubben er meget tæt på at hente en af Premier Leagues tidligere store stjerner, der vil afslutte karrieren i den amerikanske MLS. 

Der er tale om Everton-angriberen, Wayne Rooney, der lige nu er 32 år gammel, der eftersigende er fløjet til Washington i denne uge for at snakke om en potentiel kommende transfer. Den tidligere England anfører og Premier League topscorer for Manchester United er ellers på ferie med sin familie disse uger på øerne Bahamas.

Det rygtes nemlig, at spilleren er klar på at slutte sin tid i Everton for anden gang i karrieren.

Hen i mod slutningen af denne sæson, da Sam Allardyce stadig var manager, kunne Rooney ikke formå at spille sig på holdet som fast mand, og hans frustration kom tydeligt til udtryk, da han blev skiftet ud mod Liverpool i Premier League kampen.

(Photo: Getty Images)

Det er dog et faktum, at den engelske angriber er Evertons bedst lønbetalte spiller og det trækker en del ,på budgettet, når sådan en spiller på sidder på bænken uge efter uge. Derfor er det nok meget sandsynligt, at han ikke er at finde i Everton efter sommereferien. Men om MLS lige er den rette destination for Rooney er ikke til at sige.

Ben Olsen har dog sagt: ” Vi har en interesse i Wayne Rooney, og jeg synes også, at den er gensidig. Jeg håber, at vi kan få hentet ham for han er en meget godt spiller, der kan hjælpe os meget. Han ville være et stort navn for denne liga. ” har Olsen sagt til the Mail.

Over de sidste par år det er nærmest blevet en trend, at fallerede stjerner fra nogle af Europas bedste hold og ligaer vælger at slutte karrieren af ved at tjene de sidste penge i en økonomiske stærk liga som MLS. Se bare på stjerner som David Villa, Giovinco og senest Zlatan Ibrahimovic og nu altså Rooney.