Engelsk fodboldekspert er positiv frem mod Champions League-sæsonen, hvis man kigger på Liverpool. Helt det samme kan han dog ikke udtrykke for det franske storhold Paris Saint-Germain.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Livedrpool, og Ligue 1-giganten Paris Saint-Germain skal i aften spille, deres første Champions League-kamp i denne sæson. Liverpool og PSG skal kæmpe i gruppe C, med Napoli og Crvena Zvezda.

(Photo: Getty Images)

Ifølge BBC-eksperten Chris Sutton, vil den engelske storklub Liverpool slå den franske storklub PSG, i deres Champions League-gruppe. Det tyder for alvor på at der er stor tiltro til Liverpool i denne sæson, som en af dem som forventes komme langt.

Chris Sutton udtaler følgende:

“Jeg synes der er et hold, som for alvor er kandidat til at vinde Champions League og det er Liverpool. Jeg tror ikke at PSG kan vinde Champions League, da de defensivt ikke har fået bygget sig selv stærke nok.

De har ikke handlet super godt ind, til deres forsvar. De har hentet den unge Thilo Kehrer fra Schalke til klubben, som ikke engang kommer til at være fast mand.

PSG er solide og stærke i deres angreb, men de har ikke forsvaret til at kunne vinde Champions League, og jeg tror på at Liverpool vinder denne sæson.”

Specielt Liverpools angreb er frem mod denne sæson endnu engang meget frygtet, hvilket også er forståeligt. Samtidig med det, har Liverpool også formået at hente en solid målmand til holdet, som for alvor har vist hvor god og stabil han er, på kort tid i buret hos Liverpool.

Det bliver spændende og se hvordan Jürgen Klopp formår at skifte rundt på mandskabet, så de både kan deltage til slutningen af Premier League og Champions League. Da det kan blive et problem, hvis ikke Klopp formår at give sine bedste spillere hvile, når det er muligt.

Læs også: Bekræftet: Her er Tottenhams startopstilling mod Inter