Den engelske landsholdsmålmand Joe Hart rygtes ifølge engelsk medie mod Manchester United. Det gør det italienske stjernefrø Donnarumma også, men det bliver selvfølgelig først aktuelt hvis De Gea bliver solgt.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver, at José Mourinho er på jagt efter engelsk landsholdsspiller. Det er den engelske målmand Joe Hart, som ifølge mediet kan have en fremtid under José Mourinho, på Old Trafford.

(Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images)

Selvom Joe Hart har spillet hos Manchester City, og stadig er ejet af dem. Kan den engelske målmand stadig have en fremtid hos Manchester United. Det forventes dog kun at blive aktuelt, såfremt David De Gea bliver solgt.

Dog understreger Metro at Joe Hart er 30 år, og at englænderen ikke har det samme niveau som han tidligere har haft. Hart har været udlejet til Serie A-klubben Torino. Hart har stået godt for Torino, men det forventes stadig ikke at han har en fremtid på Etihad.

Efter at Pep Guardiola har overtaget trænersædet hos Manchester City, forventes det ikke længere at Joe Hart får spilletid. Guardiola bruger nemlig kun målmænd som er gode med fødderne, og det har Joe Hart ikke vist meget af.

Real Madrid har i en lang periode været på jagt, efter Manchester United-målmanden David De Gea. Det er dog ikke lykkes for Real Madrid, at hente den spanske superstjerne væk fra Premier League-storklubben.

Hvem er førsteprioritet for Mourinho og Manchester United?

Daily Mail skriver samtidig at Manchester City har meldt ud, hvad de kræver for den 30-årige Joe Hart. Manchester City kræver ifølge mediet omkring 215.000.000 kroner, for den erfarne engelske målmand.

Dog meldes det samtidig at José Mourinho har stor interesse i det italienske stjernefrø Gianluigi Donnarumma. Metro understreger at de ikke ved hvem der har førsteprioritet for Mourinho, såfremt De Gea forlader Old Trafford.

Læs også: 4 engelske stjerner, der skal overveje at spille et andet sted end PL