I går blev anden runde af den engelske liga cup færdigspillet og vi kan lige så godt afsløre det: alle favoritterne gik videre. Men hvem skal de møde i tredjerunde? Vi giver dig svaret i denne artikel, og det bliver ikke kedeligt. 

Af David Paris 

Liga Cuppen er én af to engelske pokalturneringer. Den er mellem alle britiske hold i hele landet og alle har derfor lige mulighed for at vinde pokalen. Storholdene som Manchester City, Arsenal, Manchester United, Chelsea og Liverpool forventes alle som favoritter og de gik da også videre i går og i forgårs, da anden runde blev færdigspillet.

Det som vi fodboldfans elsker er pokaloverraskelse og hvis det kan lade sig gøre, pokalsensationer, hvor mindre hold fra måske den tredje- eller fjerde-bedste engelske række når til kvart-semi- eller sågår finalen.

Spændingen er høj og alle håber, at yndlingsholdet har trukket et mindre godt hold så vejen til finalen bliver så let som muligt.

Jose Mourinhos mandskab, der i anden runde slog Premier League-holdet West Bromvich Albion, møder Northampton Town, mens ‘Den blå del af Manchester, også kaldet Manchester City, møder de tidligere mestre Swansea City på Liberty Stadium.

Arsenal møder Nottingham Forest, Liverpool Derby County og Chelsea de engelske mestre og danskerklubben Chelsea.

Den fulde lodtrækning ser således ud:

Nottingham Forest v Arsenal

Leeds United v Blackburn

QPR v Sunderland

West Ham v Accrington Stanley

Southampton v Crystal Palace

Swansea City v Manchester City

Fulham v Bristol City

Bournemouth v Preston North End

Tottenham v Gillingham

Everton v Norwich City

Derby v Liverpool

Northampton v Manchester United

Brighton v Reading

Newcastle United v Wolves

Stoke City v Hull City

Leicester City v Chelsea