I aftes bragte Goal.com en artikel hvor legendariske Victor Munoz – den tidligere Barca spiller – fortalte om styrkeforholdene i toppen af europæisk fodbold. Hans fokus var naturligvis på hans gamle klub FC Barcelona.

Victor Munoz in action for Barcelona during a pre-season friendly match against RSC Anderlecht in Brussels, August 1982. (Photo by Popperfoto/Getty Images)

Victor Munoz 1982. (Photo by Popperfoto/Getty Images)

Victor Munoz havde ikke den store tiltro til toppen af Premier League og muligheden for at de kan udfordre FC Barcelona i Champions League.

“Jeg tror ikke på at der er et eneste engelsk hold, der kan matche Barcelona lige nu. Jeg vil sige det stærkeste hold er Manchester City, men jeg tror ikke på de kan slå Barcelona ud af Champions League. Det samme gælder de for de italienske hold.”

-Manchester United der tog et meget tidligt Exit i går syntes at bekræfte Munoz noget negative syn på styrkeforholdet mellem spanske og engelske top klubber.

Faktisk mener Victor Munoz kun at der er to hold, der kan være en udfordring for FC Barcelona og det er Real Madrid og Bayern München, men hvem der er favoritter til titlen er der ikke meget tvivl om for Munoz:

“Barcelona er mestrene og de er de største favoritter. Real Madrid er der også og Bayern, som nok er dem der kommer tættest på Barcelona lige nu.”

I aften møder FC Barcelona et andet tysk hold Leverkusen. Om de er en match for FC Barcelona er svært at sige, men Barca starter stærkt svækket uden Neymar og Suarez i startopstillingen – til gengæld starter Lionel Messi.

Læs også: Kæmpechok: United ude af Champions League

Nedenfor er der produkter fra vores sponsorer – Støt vores sponsorer – de støtter os:

[shopello_products]