Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Lige da Manchester Uniteds fans ikke troede det kunne blive værre… løb man torsdag aften ind i et 2-1 nederlag på Heden, og krisen synes total.

Nederlaget danner rammen om Louis van Gaals indtil videre forfærdelige periode i, hvor resultaterne har svinget mere end en karrusel i Tivoli.

Stuart Mathieson fra Manchester Evening News er i hvert fald klar i mælet:

”Manchester United-ejerne kan ikke være tilfredse med Van Gaal. De må redde båden, inden den synker. United blev i går aftes latterliggjort i Danmark af en klub der kun er sytten år gammel.”

”En klub som har været vant til at slå store klubber som Barcelona, Bayern München, Real Madrid og Juventus i Champions League bliver totalt ydmyget af Midtjylland i Europa League, og det er total uacceptabelt.”

Det er svært at være uenig med englænderen, og League One-klubben, Shrewsbury, må virkelig se frem til mandagens opgør i FA Cuppen mod netop United.

Foto: Michael Regan/Getty Images

Foto: Michael Regan/Getty Images

FC Midtjylland blev stiftet i 1999 – det samme år United vandt ”The Treble” – havde ikke spillet en eneste kamp af officiel betydning i 71 dage, men formåede alligevel at overmande van Gaals mandskab.

Set ud fra vigtigheden af denne kamp i forhold til Manchester Uniteds drømme om at vinde noget, er tålmodigheden virkelig blevet sat på prøve, og der diskuteres i de engelske medier nu om, hvorvidt nederlaget til Midtjylland er værre end nederlaget på 4-0 til MK Dons i Capital One Cup.

Læs også: Se de kun 19 spillere med mindst 3 Champions League trofæer