Tirsdag aften var der store kampe i gang igen. Gruppespillet i Champions League startede og allerede første aften var der store kampe af rang.

De to store Manchester klubber præsenterede England i aften, og det var ikke et kønt syn.

Manchester City tog hjemme mod Juventus.

Manchester City tog føringen i begyndelsen af anden halvleg, men derefter mistede City fuldstændig følingen med kampen. Det kostede to kasser!

Mål af Kompany (Getty Images)

Manchester United spillede ude mod walk-over klubben PSV

Memphis Depay kom i første halvleg på scoringstavlen med en fantastisk finte der resulterede i et smukt mål. Derefter tog United lidt for let på sagerne. Det kostede to kasser. Sensationen var i hus for PSV.

Memphis Depay stod for Uniteds ene mål (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Hector Moreno laver et hovedstødsmål (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Hector Moreno laver et hovedstødsmål mod United (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Luciano Narsingh blev matchvinder efter han gjorde det til 2-1 (Photo by VI Images via Getty Images)

Preben Elkjær kommenterede efter kampen på TV3+, at det her jo var klart, PSV’s kamp mod United “var den nemmeste for enhver træner, for der er ingen forventninger”. Er den god nok eller er det en kommentator bemærkning i klasse med, at 2-0 er den farligste føring, der findes.

Vi har tidligere kigget på Premier League klubbernes problemer i Champion League, men hvad mener du der gør at de engelske klubber præsterer så utroligt dårligt i Champions League i kampe, der burde være relativt sikre sejre?