Chelsea-profilen Willian rygtes endnu engang væk fra Stamford Bridge. Det meldes der er stor interesse fra Manchester United, endnu engang.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie ESPN skriver at José Mourinho endnu engang kigger på spillere, hos en af hans tidligere klubber. Det er endnu engang Premier League-storklubben Chelsea, som Mourinho kigger mod.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Det er den 29-årige brasilianske kantspiller Willian, som tidligere har været rygtet mod Manchester United. Willian får nemlig ikke så meget spilletid, som han selv ønsker og derfor kunne et Chelsea-exit være en mulighed.

Samtidig med skriver Express, at PSG-spilleren Lucas Moura rygtes mod Stamford Bridge. Det tyder så på at Willian vil ende endnu længere væk, fra en startplads hos Chelsea under Antonio Conte.

Det forventes også ifølge ESPN at Willian har et ønske om at komme med til VM slutrunden 2018 i Rusland. De fleste forventer at se den erfarne Chelsea-spiller i truppen hos Brasilien, men intet er sikkert når man ikke spiller så tit.

Hvis Willian skal ud og finde spilletid, så skal han forlade Chelsea når januars transfervindue åbner op. Spørgsmålet er så, om det kommer til at ske eller ej. Conte bruger ikke Willian så tit, men det jo en super solid indskifter og have siddende på bænken, til at kaste ind på banen.

Er Willian blot en udgift for Chelsea?

Dog kan det også ende ud med sådan at blive en udgift for Chelsea. Hvis de har en spiller som Willian siddende på bænken, og som regel kun kaster ham ind i slutningen af kampen eller når man møder en mindre modstander.

ESPN understreger samtidig at Willian efterhånden er 29 år gammel. Derfor skal han til at have spilletid, da han ikke ligefrem er i sine helt unge år længere. Derfor nytter det ikke  at han sidder på bænken og ikke får spilletid.

Læs også: Udsalg i Barcelona: Coutinho skal finansieres