Den tyske landsholdspiller har i den seneste tid afvist at forhandle en ny kontrakt med Liverpool. Den udløber til sommer, men siden jul har midtbanespilleren ikke indvilliget i kontraktforhandlinger med repræsentanter for klubben. Han har nemlig villet koncentrere sig om at præstere bedst muligt for Merseyside-klubben, der i øjeblikket ligger nummer tre i Premier League. Fire point efter Manchester United, men med en kamp i hånden.

Men nu har den tidligere Leverkusen-spiller spillet sin sidste kamp for The Reds, som Liverpool også kaldet, i denne sæson. Han er nemlig blevet skadet og når ikke at blive rask inden sæsonen er ovre om seks kampe.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Emre Can er arbejdsløs til sommer, og det har betydet, at han siden januar har kunne forhandle frit med andre klubber om eventuel kontrakt efter sommerferien. At han skulle have lavet en forhåndsaftale med en anden klub, afviser hovedpersonen selv, og siger, at hans fremtid sagtens kunne være i England igen i næste sæson.

Både Manchester United og Juventus har meldt deres interesse i den 24-årige fodboldspiller, men måske bliver Can i Liverpool og hos træner Jurgen Klopp.

Klopp siger i hvert fald:

“Nu har vi Joel Matip, Adam Lallana og Emre Can skadet. Det er ikke godt, at de alle sammen skadet på sammen tid. Can modtager god behandling for sin skade, og vi havde håbet efter han måske kunne klar lidt før tid, men det bliver måske ikke aktuelt. Vi kan ikke rigtig sige andet, end at han formentlig er ude resten af sæsonen.”

Første kamp  uden Can bliver i aften i anden runde af Champions League-kvartfinalen mod Manchester City. På Anfield i sidste uge vandt de 3-0 og der var Can heller ikke med, så spørgsmålet er om de gentage successen i aften.