Den 35-årige Bordeaux-målmand har ifølge tyrkisk medie, skrevet under med en ny klub. Den klub som Cedric Carasso skulle have skrevet under med, er den tyrkiske storklub Galatasaray.

Af Lasse D. Drescher

Den erfarne 35-årige franske målmand Cedric Carasso har i den seneste tid spillet for det franske mandskab Bordeaux. Nu melder Turkish-Football at Carasso har skrevet under med den tyrkiske storklub Galatasaray.

(Photo by Jamie McDonald/Getty Images)

Det tyrkiske medie melder samtidig at der skulle have været stor interesse i netop Cedric Carasso, fra en Premier League-storklub. Det er ifølge mediet Arsenal som stod klar, i håbet om at de kunne sikre sig den erfarne franske målmand.

Det som fik Cedric Carasso til at skrive under med Galatasaray frem for Arsenal, er ifølge mediet formentlig den 32-årige franske angriber Bafetimbi Gomis. Den franske angriber spiller hos Galatasaray, og derfor meldes det at de to spillere har talt sammen.

Carasso befandt sig i perioden 2001 til 2008 hos den franske klub Marseille. Derefter tog den franske målmand videre til Toulouse, hvor det blev til en enkelt sæson. Så i 2009 skiftede Carasso til Bordeaux, og nu meldes det at franskmanden har skrevet under med den tyrkiske klub.

Læs også: CL-klub afslører: Vi forsøgte at hente Dembélé