Sæsonen i diverse lande i Europa er netop slut og det betyder, at diverse priser og hæder skal uddeles til individuelle spiller og hold. 

AF KRISTIAN PARIS 

Læs med herunder for at finde ud af, hvem der i Europa har det bedste forsvar.

Der er ingeting som at blæse i sin egen trumpet og stolt fejre ens triumfer og sejre. Det er netop, hvad det sydtyske storhold Bayern München har gjort, når de fandt ud af de var det hold i Europa, der havde den bedste defensive rekord i sæsonen 16/17  – blandt Europas fem største ligaer: Italien, England, Tyskland, Frankrig og Spanien.

En titel, der kommer i kølvandet på tyskernes netop nyvundne og femte Bundesliga titel i træk.

Bayern har faktisk kun lukket 22 mål in deres 34 liga kampe i denne sæson, og det betyder, at de har et gennemsnit på 0.65 mål pr kamp.

Og når tyskerne sammenligner sig med resten af Europas topklubber viser det sig, at klubben er nummer et, når det kommer til at lukke færrest mål ind pr. kamp.

Bayern fejrer nemlig deres rekord via deres officielle Twitter konto, hvor de har lagt ovenstående billede op.

Og Bayerns rekord ville have været endnu bedre og mere imponerende, hvis klubben ikke havde lukket seks mål ind i de to kampe mod Mainz og Leipzig i Bundesligaens sidste runder.

I England befinder Bayerns tætteste konkurrent sig og det Premier League nummer to, Tottenham Hotspurs, der faktisk kun har lukket 0,68 mål ind pr. kamp i deres 38 kampe i sæsonen. Dernæst følger de spanske tre’er Atletico Madrid med 0,71 mål pr kamp ligesom de Italienske mestre og de franske toere, Juventus og Paris Saint-Germain.

Juventus befinder sig noget overraskende lidt langt nede på listen, eftersom de i mange år er blevet betragtet som det hold i Europa med det bedste forsvar.