Rapporter fra blandt andre Daily Star, slår fast, at det i sær er engelske Manchester City, der ude efter det 19-årige belgiske talent. Det er ikke det eneste hold, der er interesseret.

Af Kristian Paris

De tyske giganter fra Bayern og klubber som Tottenham, Arsenal, Liverpool og Chelsea har angiveligt også et godt øje til belgieren, der til daglig spiller for Anderlecht.

Youri Tielemans er ikke hel normal. Indtil videre har han scoret 14 mål i 34 kampe i alle turneringer – i ligaen står han noteret for ni mål og syv assist – hvilket har ført hans hold til det øverste af den belgiske liga.

Selvfølgelig er det ikke nogen stor overraskelse at den unge offensivspiller tiltrækker interesse fra de helt store drenge. Klubben Tielemans selv helst vil til, er en ikke-førnævnt klub, Everton.

YPhoto by VI Images via Getty Images

Den tidligere belgiske landsholdspiller, Marc Degryse, mener, at et skifte til Ronald Koemans mandskab ville være ideelt for den unge belgier.

”Det er rigtigt, det Marc siger. Man skal passe på med ikke bare at skifte og så ende på bænken uden noget spilletid. Det er det værste for enhver fodboldspiller”, udtaler Tielemans sig om rygterne.

Tielemans’ kontrakt med Anderlecht udløber først i 2020, men et skifte før da, er meget sandsynligt. Sommerens transfervindue ser vi nu endnu mere frem til!